WIELKANOCNE SPOTKANIE

W dniu 25 marca 2013 r. warsztaty szkolne przygotowały wielkanocny bankiet zasiadany w Delegaturze Kuratorium Oświaty. Na stole obecne były tradycyjne dania m.in. żurek z białą kiełbasą, jaja garnirowane, chrzan z szynką, ćwikła, pasztety, mazurki i babki. Potrawy sporządzili uczniowie klas 3 TŻ, 1 TT, 2a  wraz ze swoimi nauczycielami panią kierownik Teresą Bijok, mgr  Izabelą Kownacką-Niedobą i mgr Beatą Hojny. Uczniowie klasy 2TK pod czujnym okiem mgr Kingi Baścik przygotowali odświętną dekorację sali,  stół bankietowy  i obsługiwali gości.

Opracowała: mgr Kinga Baścik

<< powrót do góry

Wydarzenia
2012/2013
Wydarzenia
Catering
Nasza oferta
Na zajęciach
Jadłospis na tydzień
Regulamin
Egzaminy zawodowe
Plan zajęć
Co mówią o nas
Portale gastronomiczne
Archiwum

 

O NAS | NASZA HISTORIA | NASZE PRZEPISY | KONTAKT
Copyright © 2010 ZSGiH * Polityka Prywatności
Zespół Gastronimicznych i Handlowych