NASZE KANAPECZKI TO PRAWDZIWA UCZTA DLA ZMYSŁÓW

Asortyment naszych kanapek bankietowych, kanapeczek oraz tartinek jest ogromny.

Kanapki przygotowujemy na mieszanym pieczywie typu: bagietka, chleb tostowy, pumpernikiel, chleb razowy, graham oraz na krakersach i talarkach.  Kanapki  komponujemy z surowców świeżych i doskonałej jakości: salami, szynka, kabanosy, pasztety, sery, smakowe pasty twarogowe, masy jajeczne, pasty śledziowe, łososiowe, sałatki, ryby wędzone i marynowane, a każdą kanapkę wzbogacamy  dekoracyjnymi  warzywami, ziołami, a czasem także owocami.

Smacznego !

Oprac. Kinga Baścik

<< powrót do góry

 

Wydarzenia
2013/2014
Wydarzenia
Catering
Nasza oferta
Na zajęciach
Jadłospis na tydzień
Regulamin
Egzaminy zawodowe
Plan zajęć
Co mówią o nas
Portale gastronomiczne
Archiwum

 

O NAS | NASZA HISTORIA | NASZE PRZEPISY | KONTAKT
Copyright © 2010 ZSGiH * Polityka Prywatności
Zespół Gastronimicznych i Handlowych