IV Edycja Konkursu Kulinarnego dla uczniów Zasadniczej Szkoły Zawodowej

W piątek 07 listopada 2014 roku w warsztatach szkolnych odbył się konkurs kulinarny pt. "Nasze sposoby na pyszne podroby ". Zadaniem konkursowym było sporządzenie dwóch porcji dania zasadniczego z podrobów. Zmagania uczniów  oceniali profesjonalni kucharze - pan Jacek Rugała - szef kuchni restauracji  "Lawenda" oraz pan Piotr Korzeniowski - szef kuchni i właściciel restauracji  "Wirtuozeria". Zmagania konkursowe zakończyło uroczyste wręczenie nagród i dyplomów przez panią dyrektor Halinę Duraj.

Finalistami konkursu zostali :

I miejsce   -  FILIP KOPEĆ kl. 2ax
II miejsce  -  KRYSTIAN  MASNY  kl. 2ax
III miejsce - MARCEL MOMOT kl. 2ax
IV miejsce - ŁUKASZ KOPACZKA   kl. 3ax

Organizatorki: Kinga Baścik i Ewa Hess-Rykała

<< powrót do góry

 

Wydarzenia
2014/2015
Wydarzenia
Catering
Nasza oferta
Na zajęciach
Jadłospis na tydzień
Regulamin
Egzaminy zawodowe
Plan zajęć
Co mówią o nas
Portale gastronomiczne
Archiwum

 

O NAS | NASZA HISTORIA | NASZE PRZEPISY | KONTAKT
Copyright © 2010 ZSGiH * Polityka Prywatności
Zespół Gastronimicznych i Handlowych