DRUGA LOKATA i WYRÓŻNIENIE W KONKURSIE KULINARNYM W SPORZĄDZANIU POTRAW Z SUMA AFRYKAŃSKIEGO

Dnia 19  czerwca 2015 w Sosnowcu odbył się konkurs dla młodych adeptów sztuki kulinarnej . Nasza szkołę reprezentowali kreatywni  kucharze: Dmitri Petrov i Patryk Sowula z kl. 3 AX oraz Krystian Masny z kl. 2 AX i Jakub Kućka z 2TŻ1. Dima i Patryk uplasowali się na drugim miejscu, a Krystian i Kuba otrzymali wyróżnienie. Organizatorami i jurorami w konkursie byli profesjonalni kucharze z Fundacji Szefów Kuchni .

Serdeczne gratulacje

oprac. Kinga Baścik

<< powrót do góry

Wydarzenia
2014/2015
Wydarzenia
Catering
Nasza oferta
Na zajęciach
Jadłospis na tydzień
Regulamin
Egzaminy zawodowe
Plan zajęć
Co mówią o nas
Portale gastronomiczne
Archiwum

 

O NAS | NASZA HISTORIA | NASZE PRZEPISY | KONTAKT
Copyright © 2010 ZSGiH * Polityka Prywatności
Zespół Gastronimicznych i Handlowych