Jubileusz 70-lecia NASZEJ SZKOŁY

Pierwsze dni października były wyjątkowo pracowite i trudne dla zespołu warsztatów szkolnych. Odbywały się planowe lekcje, sporządzano codziennie 500 obiadów, a równocześnie trwały zakupy, dobierano sprzęt i zastawę stołową, gorączkowo  przygotowywano menu jubileuszowe oraz wieloetapowy wypiek  tortu. Dzięki wytężonej i harmonijnej współpracy przygotowaliśmy eleganckie, smaczne i aromatyczne  przystawki, których można było skosztować w czasie jubileuszu naszej szkoły.

Oprac. Kinga Baścik

<< powrót do góry

Wydarzenia
2015/2016
Wydarzenia
Catering
Nasza oferta
Na zajęciach
Jadłospis na tydzień
Regulamin
Egzaminy zawodowe
Plan zajęć
Co mówią o nas
Portale gastronomiczne
Archiwum

 

O NAS | NASZA HISTORIA | NASZE PRZEPISY | KONTAKT
Copyright © 2010 ZSGiH * Polityka Prywatności
Zespół Gastronimicznych i Handlowych